Karttula, Lounasravintola Lyyli

lyyli

Karttulasta löytyy kokoajan vain lisää kirjoitettavaa. Tänään käsittelemme Karttulan ydinkeskustassa sijaitsevaa Lounasravintola Lyyliä ja sen palveluja sekä tarjontaa. Lounaskahvila Lyyli tarjoaa laadukasta ja huolella tehtyä kotiruokaa, josta ei voi olla kuin pitämättä. Ei turhia kikkailua tai fuusiokeittiötä, vaan rehellistä perusruokaa. Tarjolla on jokainen arkipäivä kolme erilaista lounasvaihtoehtoa, kotiruoka, keitto tai ruokaisa salaatti. Asiakas pääsee valitsemaan mieleisensä sen hetkisen ruokahalunsa mukaan. Lounaita saa myös ostettua mukaan ja hinnoittelu Lyylillä on erittäin kohtuullista. Ruuan taso on kuitenkin hyvää perusruokaa. Kaikkiin lounaisiin kuuluu ruokajuoma, leivät ja levitteet sekä jälkiruoka kahvi tai tee.

Mahdollisuus on myös nauttia itsetehtyjä leivonnaisia, koska monien muiden lounasravintoloiden tapaan Lyyli on samalla myös kahvila. Eli jos haluat vain nautiskella kupposen hyvää kahvia itsetehdyn leivonnaisen kera voit tehdä senkin tässä mainiossa paikassa. Arvosteluja lukiessa tulee huomattua, ettei todellakaan ole ainoa joka pitää Lyylin ruuista ja tyylistä tehdä asioita. Poikkeuksetta kaikki paikassa vierailleet ovat olleet tyytyväisiä kokemukseen.

Toiminnassa Lounasravintola Lyyli on ollut vuodesta 2013 saakka ja jos oikein ymmärsin se on saavuttanut aikamoisen suosion kylällä. Aina ei tarvitse matkustaa maailman metropoleihin läytääkseen tasokkaan ravintolan, joskus riittä että ottaa linja-auton lähimpään pikkukylään ja huomaa kuinka konstailematonta ja laadukasta ruokaa monissa pienissä paikoissa tehdään todellisella intohimolla.

Lyyli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä keskellä Karttulaa Kissakuusentie kuudessa ja se on ei paikkakuntalaisenkin helppo löytää.

Avoinna Lyyli on ma-pe 10.00-15.30 ja viikonloppuisin suljettu. Lounas on tarjolla 10.30-14.30 arkipäivisin.

lounaskahvila lyyli