Ravintolatarjonta

Kuopion ravintolat

Oletko läpikulkumatkalla Kuopiossa tai vietätkö päivää kaupungilla? Ei ole väliä, mitä Kuopiossa teet, kun jossakin vaiheessa nälkä alkaa kurnia vatsassa. Silloin kannattaa suunnata yhteen Kuopion lukuisista ravintoloista. Kuopion ravintolatarjonta kattaa kaiken aina eksoottisemmista vaihtoehdoista kasvisruokaan ja maistuvaan kotiruokaan saakka. Voit pyörähtää pikaisesti pikaruokaravintolassa tai sitten vaihtaa yllesi astetta paremmat vaatteet ja suunnata illallisravintolaan. Monet ravintolat tarjoavat myös kotiinkuljetuksen tai tarvittaessa kuljetuksen vaikka hotellille tai muuhun sovittuun toimitusosoitteeseen. Jokaisen ravintolan tarjonta vaihtelee, ja joissakin ravintoloissa on mahdollista vaikka järjestää juhlat. Mikäli toivot ravintolalta jotakin astetta erikoisempaa, kannattaa juuri kyseiseen ravintolaan laittaa viestiä tai olla muutoin yhteyksissä.

Kuopion ravintolat tarjoavat kattauksen kaikkea aina illallismenusta pikaruokaan ja astetta erikoisempaan menuun saakka. Katso seuraavaksi Kuopion parhaat ravintolat ja ota tehtäväksesi vierailla ainakin yhdessä seuraavaksi suosittelemassamme ravintolassa.

Ystävykset syövät kuopiolaisessa ravintolassa
Lounasravintolat

Kuopion parhaat ravintolat lounastamiseen

Kurniiko vatsasi lounasaikaan? Ei hätää, sillä Kuopiosta löytyy lukuisia lounasravintoloita. Ravintola Urban toimii vanhassa arvokiinteistössä tarjoten hieman erilaisen paikan lounastamiseen. Paikka on persoonallinen, lämmin ja rento, ja siellä olosta nauttivat niin ruokailijat kuin henkilökuntakin.

Toinen astetta erikoisempi ruokaravintola on ravintola Musta lammas. Siellä kaikki ruokalajit valmistetaan alusta alkaen itse ja inspiraation lähteenä toimii pohjolan puhtaat pellot, järvet ja metsät. Tästä voi päätellä, että täällä pääsee syömään maukasta, puhdasta ruokaa. Ravintola King’s Crown puolestaan tarjoaa maistuvaa ruokaa myös lounasajan jälkeen. Siellä pääset nauttimaan hyvästä musiikista ja rehellisestä ruoasta.

Kuopion ravintola sisältä kuvattuna
Ikimuistoiset ravintolat

Astetta erikoisemmat ravintolat

Etsitkö ikimuistoista ravintolaillallista tai haluatko nauttia ruoasta ystävien kera hieman erilaisessa ravintolassa? Kuopio tarjoaa tähän tarpeeseen mahtavia ravintoloita. Viikinkiravintola Harald sijaitsee aivan Kuopion keskustassa. Siellä pääset nauttimaan suunmukaisista pikkuherkuista ja maittavista annoksista, jotka tulevat suoraan Haraldin herkkukeittiöstä. Saatat myös päästä pukeutumaan viikinkiasusteisiin ravintolan teeman mukaisesti.

Hyvästä musiikista pitävät suuntaavat Kuopiossa ravintola Kummisetään. Kummisetä tarjoaa tasokkaan keittiön ja viikonloppuisin elävää musiikkia. Lisäksi iltaisin ravintolassa pääsee bilettämään oikein olan takaa, joten ei ole yhtään huono asia, että Kuopion hotellit ovat vain lyhyen matkan päässä. Tässä ravintolassa yhdistyvät sekä tunnelmallinen miljöö, laadukas ruoka että menevä pubitunnelma.

Parhaat ravintolat TOP 3

Kuopion ravintolat tarjoavat upeita makuelämyksiä
Romanttiset ravintolat

Kuopion ravintolat romanttisiin iltoihin

Kuopion ravintolat tarjoavat jotain myös romanttisesta illallisesta haaveileville pariskunnille. Voit suunnata satumaisiin maisemiin ja romanttisiin tunnelmiin ravintola Trattoria Sorrentoon. Tässä ravintolassa pääset kuuntelemaan napolilaista musiikkia ja nauttimaan välimerellisistä herkuista. Kun vatsat ovat täynnä herkullista ruokaa ja haluat päästä romanttiselle kävelylle vatsaa tasoittamaan, löytyy viihtyisä Karttula vain puolen tunnin ajomatkan päästä. Tai sitten voit jäädä paikan päälle nauttimaan vielä jälkiruoasta ja suunnata illan päätteeksi Kuopion keskustaan.

Kuopion ravintolatarjonta kattaa myös astetta tyylikkäämpiä paikkoja. Romanttista illallista voi lähteä hakemaan Frans & Sophie ravintolasta, joka on ihana ranskalainen bistro. Se sijaitsee aivan Kuopion keskustan tuntumassa, ja siellä pääsee nauttimaan ranskalaisesta keittiöstä. Tunnelma on viihtyisä, mutta samaan aikaan rento. Ravintolan sisustus on ihanan moderni ja kutsuva, eikä paikka jätä taatusti ketään kylmäksi.