Hotellitarjonta

Kuopion hotellit

Kuopion keskustasta löytyy runsaasti hotelleja, joiden tarjonta vaihtelee laidasta laitaan. Halusit sitten rentoutua viiden tähden hotellissa luksusaamiaisen kera tai vain yöpyä yhden yön läpikulkumatkalla mukavassa pikku sviitissä, tulet löytämään juuri tarpeisiisi sopivan hotellihuoneen. Huoneiden hinnat vaihtelevat tietenkin sen mukaan, mitä haluaa, mutta jos etsit edullista majoitusta, kannattaa katsoa läpi Kuopion hotellitarjoukset. Hotellit tekevät silloin tällöin erilaisia kampanjoita tarjoten huoneitaan hieman edullisempaan hintaan. Myös hintojen vertailu kannattaa, sillä eri paikat myyvät huoneita eri hinnoilla. Saatat siis löytää hotellihuoneen toiselta sivustolta edullisempaan hintaan kuin toiselta. Ei siis kannata varata huonetta heti ensimmäiseltä sivulta.

Hotelli Kuopiossa on loistava majoitusvaihtoehto silloin kun haluat vierailla Karttulassa. Kuopion hotellit sijaitsevat vain puolentunnin ajomatkan päässä. Myös Kuopiosta löytyy aktiviteetteja, ja monet hotellit sijaitsevat jopa luonnonläheisyydessä.

Kuopiolainen hotelli ulkoa kuvattuna
Luonnonläheisyys

Hotelli Kuopiossa lähellä luontoa

Parhaat luonnon läheisyydessä sijaitsevat hotellit ovat hotelli Savonia, Original Sokos hotel Puijonsarvi ja Break Sokos hotel Tahko. Hotelli Savonia sijaitsee lähellä ulkoilumahdollisuuksia, mutta aivan kävelymatkan päässä Kuopion keskustasta. Puijon virkistysalue sijaitsee nimittäin 500 metrin päässä hotellista.

Original Sokos hotel Puijonsarvi sijaitsee keskellä kauneinta vihreää luontoa. Sen läheisyydessä on Kallavesi ja Kuopion tori, jossa pääsee nauttimaan savolaisesta lämmöstä ja ystävällisyydestä. Break Sokos hotel Tahko puolestaan sijaitsee laskettelukeskuksen läheisyydessä aivan Tahkon palveluiden vieressä. Lisäksi alueelta löytyy upeita golfhuviloita ja pieniä huoneistoja, jos toivoo majoitukseltaan jotakin muuta kuin hotellihuonetta.

Kuopiolainen kylpylähotelli
Kylpylät

Kuopion kylpylähotellit

Vesilomasta haaveilevat pääsevät nauttimaan kylpylähotellien tunnelmasta Kuopiossa ollessaan. Kaupungista löytyy esimerkiksi kylpylähotelli Rauhalahti ja kylpylähotelli Kunnonpaikka. Rauhalahti tarjoaa majoitusvaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin. Edullista majoitusta etsivät voivat nimittäin majoittua hostellin huoneistoissa. Hotellin huoneistot on puolestaan nimetty savolaisten järvien mukaan, ja niiden nimet ovat Sotka, Suvas ja Kalla.

Kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisesti erilaisia hyvinvointipalveluja. Kyseessä on nimittäin hyvinvointi- ja kuntoilukeskus. Hotellista löytyy jopa kolme erilaista kuntosalia, squashkenttä, liikuntatiloja pienryhmille ja liikuntasali. Kaikki Kuopion ravintolat ovat lähietäisyydellä, joten jos hotellin ravintolatarjonta ei miellytä, voi hakea ruokaa lähietäisyydeltä. Lisäksi hotellin vieressä on uimaranta, jossa pääsee pelaamaan rantalentopalloa ja minigolfia.

Parhaat hotellit TOP 3

Kupion hotellit tarjoavat luksusta
Liikuntamahdollisuudet

Kuopion hotellit keskustassa

Kuopion hotellit tarjoavat loistavan majoitusratkaisun niille, joiden matkakohteena on Karttula. Jos haluat viettää yön tyylillä aivan keskustassa, sinun kannattaa majoittua Cumulus City Centre hotellissa. Hotellista on suora yhteys Kuopion suurimpaan tavarataloon eli Carlsonille. Lisäksi Kuopion suosituimmat nähtävyydet, tori ja kauppahalli ovat aivan lähellä hotellia. Hotellista on helppo poiketa keskustaan palveluiden pariin, mutta myös luontokohteet ovat melko lähellä. Esimerkiksi Puijon virkistysalue sijaitsee vain parin kilometrin päässä.

Jos etsit edullisia hotelleja Kuopion alueelta, kannattaa aina tarkistaa ensin Kuopion hotellitarjoukset. Lisäksi kannattaa miettiä matkan tarkoitusta. Millaisessa hotellissa haluaisit yöpyä, ja mitä haluat matkan aikana tehdä? Kuopiosta löytyy myös mahdollisuudet työmatkailuun, ja monet hotellit tarjoavat loistavia kokoustiloja. Yksi loistava vaihtoehto on esimerkiksi Tahkon läheisyydessä sijaitseva Golden Resort. Tahko on nimittäin lomailijan paratiisi, jossa pääsee tekemään kaikkea mitä matkalta vain voi toivoa.