Tietoa sivustosta

karttula

Tätä verkkosivustoa ylläpitää neljä Karttulassa asuvaa ihmistä ja se on vain vapaa-ajan projekti. Mielestämme on kuitenkin tärkeää pitää kulttuuri ja perinteet elossa kotikaupungissamme. Siksi yritämme levittää tietoa ja kiinnostusta alueellemme ulkomaailmaan riippumatta siitä, asutko Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä vai missä tahansa muussa maailman maassa.

Vaikka Karttula kuuluu nyt Kuopioon, on monia Karttulan asukkaita, jotka tuntevat olevansa ylpeitä nimestä ja haluavat säilyttää muiston Karttulan historiasta. Karttula ja Kuopio sijaitsevat Suomen sydämessä, ja vaikka täällä ei asu paljon ihmisiä, kaupunki on vierailun arvoinen. Alueellamme on paljon nähtävää. Karttulalla on kaunis luonto ja vaellusreittejä, jotka ulottuvat niin pitkälle kuin silmä näkee.

Tämän verkkosivuston ylläpito ei ole ilmaista, ja kumppaniemme tuen ansiosta voimme tarjota tämän sivuston tänään. Siksi haluamme kiittää suuresti TheGAMERia, joka vertaa Suomen parhaat kasinot. Otamme kiitollisesti vastaan ​​lahjoituksia, jotka auttavat meitä pitämään sivuston hengissä.

Jos sinulla on Karttulan kuvia tai mielenkiintoisia tarinoita, jotka haluat jakaa, voit ottaa meihin yhteyttä. Arkistomme on aina avoinna uudelle sisällölle.