Siirry suoraan sisältöön

Ruletti ja blackjack

Ruletti ja blackjack

Edellisessä artikkelissa puimme jo vähän pelaamiseen liittyviä asioita. Niin kuin edellisessä artikkelissa varmasti kävikin jo ilmi, tykkään itse pöytäpeleistä ja ylipäänsä kaikenlaisista peleistä. On olemassa kuitenkin kaksi pöytäpeliä jotka ovat mielestäni kaikista parhaita, nämä ovat blackjack ja ruletti.

Näissä molemmissa peleissä voi pelata erilaisilla strategioilla. Olen itse lukenut myös paljon erilaisia artikkeleita rulettiin liittyvistä strategioista ja siitä, miten voi laskea kortteja blackjack pelissä. Ruletti strategiat perustuvat yleensä prosentti laskelmiin, joka tarkoittaa tietysti sitä, että se ei aina ole aivan pommin varma. On hyvä myös tietää, että vaikka prosentit ovat todella paljon puolellasi, aina ei voi voittaa. Tämän olen myös huomannut kun olen yrittänyt perehtyä.

Noh, joka tapauksessa blackjack pelissä strategiat yleensä perustuvat siihen, että lasketaan kuinka monta korttia on tullut yli esimerkiksi numero 7. Tällä tarkoitetaan tietysti sitä, että joka kerta kun tulee kortti joka on alle numero 7, kirjataan se ylös muistiin. Vastaavasti sama tehdään myös jos tulee 7 tai yli.

Miksi näin tehdään? Sanotaan että olet tilanteessa, jossa sinulle on jaettu 14 ja pakasta on tullut 78 % kerroista kortit jotka ovat 7 tai yli. Mitä sinun kannattaisi tehdä tässä tilanteessa? Aina ensimmäisen, tarkista mitä jakajalla on, sen jälkeen tee johtopäätös siitä, tulisiko sinun ottaa lisää kortteja vai vastaavasti passata. Tässä esimerkissä olisi hyvä ottaa lisää kortteja, koska 78% kerroista on tullut kortti joka on ollut suurempi kuin 7, joka vastaavasti antaisi sinulle paremmat kertoimet saada kortti joka on alle 7.

Tällä tavalla on monet tehneet paljon rahaa.  Katso myös ruletti ja blackjack opas linkit, jotta pääset paremmin käryille siitä että mistä on oikein kyse! Hyvää jatkoa kaikille ja onnea peleihin!