Siirry suoraan sisältöön

Katsotaan jalkapalloa yhdessä

Karttula 4 – Katsotaan jalkapalloa yhdessä

Karttulassa on mukava ja kiva katsoa erilaisia urheilutapahtumia yhdessä. Eilen pelattiin ottelua Bayern Munchen vastaan Barcelona. Kyseessä oli ensimmäinen semi-finaali osa-ottelu joka pelattiin saksassa. Mielenkiintoista tässä ottelussa oli tietysti se, että yleisöä oli ilmaantunut lehereille kymmeniä tuhansia. Me päätimme Karttulaisten tuttujeni kanssa, että tehdään me sama, mutta vähän pienemmässä määrässä, luonnollisesti. Joten, kutsuimme kokoon koko porukan jotta voisimme katsoa ottelun yhdessä.

Ottelussa alku oli vähän tahmeaa, näytti siltä että Barcelona hallitsi peliä paikka paikoin, mutta Bayern Munchen puolusti todella hyvin ja iski todella teräviä vastahyökkäyksiä. Bayernilla on todella nopeita laita hyökkääjiä, kuten Frank Ribery ja Arjen Robben. Nämä kaksi pelaaja ovat todellakin maailmanluokkaa. Uskomatonta oli nähdä, miten Barcelonan tähdet kuten Lionel Messi ja kumppanit pelasivat eilen. He pelasivat mielestäni todella huonosti. Mielenkiintoista on kuitenkin nähdä miten Barcelona pelaa omalla kotistadionillaan toisen osaottelun. Voittaako Barcelona vai jyrääkö Bayern Munchen finaaliin? Mielestäni ottelu voi mennä ihan miten vain.

Eilen siis katsoimme peliä, söimme sipsejä ja joimme limua. Ottelussa oli todella hyvä tunnelma, niin myös meidän olohuoneessa kun katsoimme kimpassa ottelua. Saa nähdä järjestetäänkö uusi peli ilta tänään, kun vuorossa on ottelupari Dortmund vastaan Real Madrid. Löin myös vähän vetoa illan ottelusta, uskon niin vakaasti että Real Madrid tulee voittamaan ottelun. Näistä ei kyllä ikinä tiedä, kun kyseessä on tosiaan mestareiden liiga. Vastassa on aina huippuluokan pelaajia ja vastustajia. En tiedä kuka on tällä hetkellä ennakkosuosikki voittaa koko mestareiden liigan? Olisiko kenties Bayern Munchen nyt uusi ennakkosuosikki, kun he voittivat eilen 4-0 kotonaan. Mene ja tiedä.